Verkoop:

Doordat wij een klein autobedrijf zijn en lagere vestigingskosten hebben, kunnen wij betrouwbare automobielen voor scherpe prijzen aan bieden. Daarnaast hebben we goede contacten in de autobranche waardoor wij altijd auto's tegen scherpe prijzen leveren . Tevens hebben we steeds wisselende voorraad. 

Inkoop: 

Bent u op zoek naar een eerlijk bod voor auto inkoop in Rotterdam? Wij hebben altijd belangstelling voor tweedehands voertuigen.

 

Inruil: 

Hebt u wat leuks gezien en wilt u inruilen? Daar doen we niet moeilijk over. U krijgt bij autobedrijf F1 Rotterdam gegarandeerd de hoogste bod voor u huidige auto.

 

Export:

Autobedrijf F1 Rotterdam biedt u meerdere mogelijkheden om een auto te exporteren voor een vaste lage tarieven. U bepaalt zelf van welke dienst u gebruik wilt maken en dus waarvoor u betaalt.

Tenaamstelling van uw voertuig:

Om u nog beter van dienst te zijn verzorgen wij als RDW-gemachtigde autobedrijf de tenaamstelling zelf. Dit bespaart u tijd en moeite. U hoeft niet meer in de rij te staan en geen rekening te houden met de openingstijden van de Postkantoor. Terwijl u aan het genieten bent van een bakje koffie wordt het voertuig binnen enkele minuten op uw naam overgeschreven binnen ons bedrijf. Het is op deze manier veel makkelijker en leuker om een auto aan te schaffen. 

 

Autotrust Garantie

Naast wettelijke garantie kunt u ook in overleg kiezen voor een aanvullende garantie tegen een geringe meerprijs. Een Autotrust Garantie beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten van uw auto. Hiervoor zijn er verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. Heeft u hiervoor interesse vraag dan naar de voorwaarde.